Glutenvrij zonder zorgen

Naast onze voorliefde voor duurzaamheid en gezonde kwalitatieve gerechten, houden wij ook van gluten- en lactosevrij lekkers. Dat is niet zomaar. Onze chef heeft zelf o.a. coeliakie en laat zien dat glutenvrije gerechten lekker en gezond kunnen zijn.

We streven er met de Ecotariër Foodtruck naar om klanten met een intolerantie een zorgeloos feest of afhaalmaaltijd te bezorgen, door veilige glutenvrije gerechten en desserten aan te bieden die ook de andere gasten het water in de mond doet lopen. Daarom zijn de meeste van onze gerechten standaard glutenvrij of mits een kleine aanpassing glutenvrij verkrijgbaar. Dit geldt ook voor tarwe, melk, lactose en ei.

Bij onze glutenvrije gerechten vermijden we zo veel mogelijk de klassieke vervangproducten, om zo de vele toegevoegde suikers en vetten te voorkomen die vaak in deze vervangmiddelen te vinden zijn.  Onze glutenvrije gerechten en desserten zijn hoofdzakelijk van nature glutenvrij, gemaakt met gezonde, hoogwaardige ingrediënten. Lekker genieten zonder op je lijn te moeten letten... heerlijk toch?

U hoeft bij ons geen zorgen te hebben over kruisbesmetting. Na jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het glutenvrij koken. Hebt u toch nog vragen of opmerkingen tijdens het bestellen van uw afhaalmaaltijd? Dan kunt u bij het betalen een opmerking achterlaten. Voor meer info over hoe wij als foodtruck tijdens verjaardags- en trouwfeesten omgaan met gluten, kunt u terecht op onze foodtruck website: