Glutenvrij zonder zorgen

Naast onze voorliefde voor duurzaamheid en gezonde kwalitatieve gerechten, houden wij ook van gluten- en lactosevrij lekkers. Dat is niet zomaar. Onze chef heeft zelf o.a. coeliakie en laat zien dat glutenvrije gerechten lekker en gezond kunnen zijn.

We streven er met de Ecotariër Foodtruck naar om klanten met een intolerantie een zorgeloos feest of afhaalmaaltijd te bezorgen, door veilige glutenvrije gerechten en desserten aan te bieden die ook de andere gasten het water in de mond doet lopen. Daarom zijn de meeste van onze gerechten standaard glutenvrij of mits een kleine aanpassing glutenvrij verkrijgbaar. Dit geldt ook voor tarwe, melk, lactose en ei.

Een glutenvrije foodtruck, dat werkt zo: 


Privéfeesten: 

​Als je ons mailt voor een offerte aanvraag voor jouw feest, vertel je er best bij of je een glutenallergie of coeliakie hebt. Zo kunnen wij een aanbod op maat opstellen voor jou. De meeste van onze gerechten zijn van nature glutenvrij of glutenvrij verkrijgbaar op aanvraag. Dit kan op 2 manieren:

1. Glutengevoelig
Is er iemand uit jouw vriendenkring gevoelig aan gluten? Dan kunnen we speciaal voor hem een glutenvrij gerecht voorzien. 

2. Coeliakie 

Is er een gast met coeliakie? Dan kunt u ook voor kiezen voor een 100% glutenvrij aanbod. Alle gasten eten dan heerlijke glutenvrije gerechten om kruisbesmetting te voorkomen. Onze foodtruck wordt ook extra grondig gepoetst en er wordt op alle details gelet voor een veilig glutenvrij feest! 

Evenementen:
(foodtruckfestivals, festivals, markten,...)


Ontdek je de Ecotariër Foodtruck op een foodtruckfestival? Dan mag je bij je bestelling altijd vragen naar ons glutenvrij aanbod. De meeste van onze gerechten zijn van nature glutenvrij, andere zijn glutenvrij verkrijgbaar voor een kleine meerkost. Bovendien zijn vele gerechten ook vrij van lactose, melk, geraffineerde suiker en ei.
* Tijdens openbare evenementen zijn er ook producten met gluten in onze foodtruck aanwezig en kunnen de glutenvrije gerechten sporen van gluten bevatten. Uiteraard doen wij er alles aan om dit tegen te gaan. 


Gezond glutenvrij: 

 

Bij onze glutenvrije gerechten vermijden we zo veel mogelijk de klassieke vervangproducten, om zo de vele toegevoegde suikers en vetten te voorkomen die vaak in deze vervangmiddelen te vinden zijn.  Onze glutenvrije gerechten en desserten zijn hoofdzakelijk van nature glutenvrij, gemaakt met gezonde, hoogwaardige ingrediënten. Lekker genieten zonder op je lijn te moeten letten... heerlijk toch?