Algemene voorwaarden:

- De Ecotariër Foodtruck zal de aan huis levering trachten te laten doorgaan op vrijdag tussen 18u30 en 19u30. (In geval van grote verkeershinder of panne, zal de bestelling later worden bezorgd.) Wij leveren tot max. 4 km vanaf Berchem Groenenhoek (Pervijzestraat.) De klant dient zelf voor het bestellen na te gaan of zijn adres binnen onze delivery regio ligt. Als de klant een bestelling heeft geplaatst met als bezorgadres een adres buiten onze leverregio, kunnen wij de bestelling niet leveren. De klant kan dan wel zijn bestelling komen ophalen op de juiste afhaaldag, vrijdag tussen 17u30 en 18u30, bij onze afhaallocatie zoals meegedeeld in de bevestigingsmail. 

 

- De samenstelling van de producten kan wijzigen. Vraag voor het bestellen indien gewenst informatie over allergenen. 
De Ecotariër Foodtruck biedt allergenenvrije gerechten aan en is zeer ervaren in het glutenvrij en lactosevrij koken. De klant dient zelf de allergeneninfo bij zijn gewenste gerechten na te kijken en kan bij vragen tijdig contact opnemen met ons via e-mail. De Ecotariër Foodtruck is niet verantwoordelijk voor ongevallen, zowel op vlak van allergenen als andere, en ziekte.

 

- Wij vragen aan onze klanten om in tijden van COVID-19 de social distance van 1,5m te respecteren met ons personeel en de andere klanten, zowel bij Take Away als Delivery. Bestellingen die aan huis worden geleverd, worden in openlucht aan de voordeur geleverd.