Welkom bij de Ecotariër webshop!

De Ecotariër Foodtruck staat voor biologische, kwalitatieve, gezonde afhaalmaaltijden. Vers, ready to eat en geserveerd in
een
ecologische verpakking.
Vrijdagavond geen zin of tijd om te koken en toch genieten van een heerlijk uitgebalanceerd avondmaal? Dat kan nu met onze maaltijden en desserten.
Je kan ze zelf ophalen of wij brengen ze naar jou! 

Graag onze foodtruck op uw feest? Klik hier voor meer info.

Aanbod


Wij bieden wekelijks een nieuw menu aan. Je hoofdgerecht aangevuld met een voorgerecht en dessert? Check onze webshop voor het menu van de week!
Bij de Ecotariër Foodtruck gaan we voor: biologisch, gezond, huisgemaakt, plant based en met vele glutenvrije mogelijkheden. (Moet je glutenvrij eten? Bij al onze gerechten vind je hun allergeneninfo.)

Bij de Ecotariër Foodtruck kan je ook terecht voor duurzame foodtruck catering voor jouw feest! Onze Foodtruck website bezoeken? Klik hier:

afhaalmaaltijden
foto door Raselicious

Afhalen

Partners:


Onze verse, huisgemaakte maaltijden kan je afhalen in Berchem Groenenhoek. Het exacte adres ontvang je na het bestellen. Dit is buiten de LEZ, bereikbaar met het openbaar vervoer, vélo en heeft voldoende parkeergelegenheid. Afhalen kan op vrijdag tussen 17u30 en 18u30.

Delivery

 

Gratis aan huis bezorging vanaf €35, anders kost aan huis bezorging €3,5 per levering. Let op! Wij leveren tot max. 4 km buiten Berchem Groenenhoek.
Je mag je bestelling thuis verwachten op vrijdag tussen 18u30 en 19u30.

Reviews van klanten


"Wij hebben thuislevering gehad. Topniveau! 5 sterren."


"Tasty food, great prices, lovely people, and positive vibes are what
Ecotariër has pleanty of! I highly recommend it." 


"Enorm lekker eten. Ze laten zien dat lekker én gezond
echt wel in één zin kan passen!"

Covid-19


Als professioneel cateringbedrijf houden wij ons steeds aan alle wettelijke verplichtingen betreffende voedselhygiëne. Ten tijde van het coronavirus zijn wij uiteraard extra waakzaam en nemen wij de nodige maatregelen om besmetting te voorkomen. Zo kunt u veilig genieten van onze maaltijden.


Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!